Private dining

Private Dining oplevelser i særklasse ❍

Vi inviterer jer til at opleve vores verden i jeres helt personlige omgivelser.

AYA har nøje udvalgt tre unikke menuer, hver med deres egen indbydende fortolkning af havets, landets og markens bedste råvarer. Vores menuer bliver skiftet ud hvert kvartal, hvilket sikrer, at vi altid præsenterer enkelt og elegant gastronomi.

Når I vælger at nyde en middag med os, bringer vi den autentiske restaurantoplevelse direkte ind i jeres private rum. Vi sørger for tallerknerne og selve menuen, mens I blot skal dække et smukt bord, efter jeres egne præferencer. Vi ser frem til at forkæle jer og jeres gæster!

Vi anbefaler at vores sommelier, Sofie Møller, sammensætter en unik Vinmenu skræddersyet til jeres aften. Selvfølgelig er det også muligt, at I selv sørger for vinen, mens vi leverer den sublime mad.

Tag et kig på vores tre forskellige menuer nedenfor, og vælg den, der passer bedst til jeres smagsløg og ønsker.

“Private dining er en unik mulighed for, at få en restaurant oplevelse hjem i dine private rammer”

BOOK NU

Læs vores handelsbetingelser her: Handelsbetingelser


  Den ønskede dato for eventet. Se ledige datoer i kalenderen ved siden af.

  Drejer det sig om private dining eller bryllup?


  Ønsker I vinmenu til?

  Ønsker I bordopdækning?


  Se ledige datoer.

  AYA Dining ❍

  Er der ønsker ift. allergier eller specifikke behov, sætter vi en stor ære i at tilpasse maden efter jeres ønsker.

  Hvis du har specifikke præferencer eller ønsker angående råvarerne, vil vi meget gerne høre fra dig. På den måde kan vi sammen skabe den perfekte menu til dit kommende private dining arrangement, der opfylder dine drømme og ønsker.

  AYA tilbyder at sammensætte og levere en vinmenu, der er afstemt efter de enkelte retter.

  Vælg mellem 2 menuer

  AYA vinmenu
  700,- pr. person
  AYA´s signatur vinmenu indeholder særligt udvalgte kvalitetsvine – Og som er sammensat af vores sommelier, Sofie Møller.

  AYA+ vinmenu
  1.400,- pr. person
  AYA´s Signatur+ vinmenu består af vine i absolut særklasse – og denne menu er perfekt til dig, som går op i vin og ønsker en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. Alt sammen sammensat af vores sommelier, Sofie Møller.

  Det er selvfølgelig også muligt, at I selv står for vin, og vi blot bringer maden.

  Minimum 6 gæster til en private dining.

  248,- DKK / Gæst

  Har du brug for opdækning til dit arrangement? Vi kan håndtere det hele, så du kun behøver at tænke på dig selv og dine gæster.
  I alle vores arrangementer er tallerkener inkluderet i prisen. Vores standardopdækning inkluderer også: Vinglas, Vandglas, Bestik, Kompottallerkener, Servietter og Vandkarafler.

  Efter arrangementet fjerner vi det, der ikke længere er nødvendigt, og det resterende udstyr skal returneres til vores produktionskøkken, Andkærvej 19 – 7100 Vejle inden for tre dage.

  Eventuelle skader eller mangler vil blive faktureret i overensstemmelse med vores handelsbetingelser – mere information findes der.